Gyöngy 2. Vendégház
Berekfürdő, Eper út 16.

Egy csepp nyugalom...

Gyöngy 2. Vendégház

Az vendégház

Otthonosan felújított vendégházunk családbarát környezetben várja kedves vendégeit az év minden napján. Vendégházunk 2 szoba és 1 nappali helyiségben ad lehetőséget 6 fő fogadására.

A ház bejárata fedett terasszal rendelkezik. A nagy, térburkolt udvar térvilágítással ellátott és több autó (akár 4 db) pakolására alkalmas.

A nyílászárók szúnyoghálóval védettek és redőnnyel sötétíthetők el, a ház légkondicionálóval és központi fűtéssel van ellátva.

Közvetlen átjárás lehetséges a két vendégház között azoknak akik egyszerre használják vendégházainkat!

Felszereltség

A nappali-étkező mellett teljes felszereltséggel rendelkező konyha (hűtő fagyasztóval, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, vízforraló, páraelszívó, kávéfőző) található. A zuhanykabinos mosógéppel felszerelt fürdőszoba és a WC elkülönítve került kialakításra. A nappaliban egy síkképernyős tv előtt kapcsolódhat ki, a csatornaválaszték a T-Home alap csomagja szerinti és korlátlan internethozzáférést biztosítunk.

Grillezésre, bográcsozásra és szalonnasütésre kő sütögetőt építettünk ki, melyekhez bográcsot, szalonnasütő nyársat, tűzifát biztosítunk. Zöld környezetet kő edényekbe ültetett növények és ciprus bokrok biztosítják. Kisállat sajnos nem hozható!

Berekfürdő

A Berekfürdő Termál- és Strandfürdő hátsó bejárata öt perces sétára található, szép környezetben.

Vendégházunk saját stéggel rendelkezik a Gyöngyvirág utca végén található Belső-tóegységen (100 méter), melyet a vendégek horgászengedéllyel és napi jeggyel használhatnak, melyet Strand hátsó bejáratánál tudnak megvásárolni.

Boltok, éttermek, gyógyszertár, fagyizók, orvosi rendelő a háztól 800-900 méterre, a falu központjában találhatóak. Berekfürdő nem csak autóval, hanem autóbusszal és vonattal egyaránt elérhető.

Kapcsolat

Az alábbi lehetőségeken elérhet bennünket:

  • 5309 Berekfürdő, Eper út 16.
  • +36-30/555-4895, +36-30/525-7650, +36-30/777-5338
  • gyongyvendeghazak@gmail.com

© Copyright 2023 Gyöngy Vendégházak - Minden jog fenntartva                   Hisoft.hu